elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes posa en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de Telegram

Xilxes posa en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de Telegram
  • Els usuaris d'aquesta plataforma rebran els bàndols, avisos i informació relacionada amb activitats i esdeveniments, entre altres qüestions

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa un nou canal de comunicació amb els veïns i veïnes a través de la plataforma de missatgeria instantània Telegram que pretén apropar la informació municipal rellevant d'una manera ràpida i eficaç.

En concret, els usuaris d'aquest canal rebran els bàndols, avisos de diversa temàtica i informació relacionada amb activitats o esdeveniments, entre altres qüestions.

Les persones interessades en aquesta plataforma gratuïta necessitaran descarregar-se l'aplicació en ‘Google Play’ o ‘Apple Store’ i posar Ajuntament de Xilxes en el cercador per a unir-se al canal. Així mateix, també poden fer-ho a través del link https://t.me/ajuntxilxes.

Amb l'objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadania i els serveis públics, l'Ajuntament també disposa de l'APP Línea Verde per a la comunicació d'incidències. A més, aquest mateix mes de gener s'ha llançat la nova APP ‘Xilxes Virtual Tourist Info’ per a donar a conèixer l'oferta turística als visitants.

Pujar