26 de novembre de 2020 26/11/20

Xilxes posa en marxa una campanya per a mantenir les platges netes de burilles

Xilxes posa en marxa una campanya per a mantenir les platges netes de burilles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes posa en marxa una campanya per a mantenir les platges netes de burilles - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa una campanya per a mantenir les platges netes de burilles a través del repartiment gratuït de cendrers en les proximitats de la Platja de Les Cases i del Cirerer i en diferents dependències municipals, a més de la col.locació de cartells informatius.

  Aquesta campanya, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient, incideix en la conscienciació a través del contacte directe amb els possibles usuaris, doncs al llarg del cap de setmana un informador turístic repartirà els cendrers en el Passeig Marítim i explicarà la importància de dipositar la cendra i les burilles en aquestos utensilis.

  A més, aquestos cendrers portàtils i reutilitzables també poden adquirir-se en l'Oficina de Turisme, en els llocs de socors de la platja i en la Biblioplatja.

  El través d'aquest tipus d'accions l'Ajuntament busca la implicació de la ciutadania en la cura de les platges. Les diferents iniciatives de recollida de residus acumulats en l'arena, les xarrades mediambientals i les jornades destinades a la plantació d'arbres i espècies de flora autòctona en el litoral complementen aquesta campanya.

  Pujar