28 de setembre de 2020 28/9/20

Xilxes ofereix servei gratuït d'Escola de Nadal

  L'Ajuntament de Xilxes oferirà servei gratuït d'Escola de Nadal per a les pròximes vacances escolars amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar als veïns i veïnes amb fills en edat escolar.
  Aquesta iniciativa de la Regidoria d'Educació dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 12 anys no tindrà cap cost per a les famílies, combinarà les activitats educatives amb les d'oci i inclourà tallers de globoflexia, manualitats i pintura.

  L'Escola de Nadal es desenvoluparà entre el 26 de desembre i el 5 de gener en les instal·lacions del CEIP Lluís Vives de la població de 9 a 13 hores, i els monitors es contractarán a través d'una borsa de treball municipal que es convocarà pròximament.

  Les inscripcions ja estan obertes i podran efectuar-se en Registre de l'Ajuntament fins al 20 d'aquest mes. El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha explicat que "som conscients d'aquesta necessitat d'alguns pares i mares, de manera que hem de facilitar opcions que ajuden a la conciliació. Aquesta Escola de Nadal ofereix un servei a totes aquestes famílies a cost zero".

  Des d'aquesta àrea també s'està estudiant la possibilitat d'obrir el pati del col·legi per les vesprades perquè els xiquets i xiquetes disposen d'un altre espai dedicat al joc. José Martínez, alcalde de Xilxes, ha assenyalat que "seguim apostant per oferir fórmules per a aquelles famílies que tenen dificultats de conciliació en els períodes vacacionals. A l'estiu ja vam oferir aquest servei, que va tenir una molt bon acolliment".

  Pujar