24 de novembre de 2020 24/11/20

Xilxes ofereix una programació nadalenca basada en la música, l’esport i les propostes infantils

Xilxes ofereix una programació nadalenca basada en la música, l’esport i les propostes infantils - (foto 1)
  • El Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló, titelles o la Sant Silvestre són algunes de les activitats previstes

L'Ajuntament de Xilxes ha preparat una programació especial per a aquestes festes nadalenques basada en la música, l’esport i les propostes infantils que pretén omplir d'activitat el municipi durant aquestes dates i oferir opcions d'oci a la ciutadania.

El programa arrancarà aquest dijous 19 de desembre amb el Festival de Nadal de Batuka, mentre que les actuacions de música en directe seran un dels ingredients principals. De fet, el pròxim divendres el Teatre Municipal acollirà les audicions de l'Escola de Música ‘Contrapunt’ i el diumenge farà parada a Xilxes el Festival Internacional de Música de Cambra de Castelló.

Així mateix, les propostes infantils copen la major part de l'agenda amb el teatre de titelles ‘Un conte de Nadal’ de la Inestable Compañía de Títeres, l'Escola Municipal de Robòtica i la xocolatada organitzada per l'Associació de Mestresses de Casa per a l'arribada i desfilada dels Reis Mags, esdeveniment a càrrec dels Clavaris i Festers de Sant Vicent.

A més, el divendres 27 es celebrarà la Sant Silvestre i les campanadas de la nit de Cap d'Any en la plaça Espanya s'acompanyaran de focs artificials.

 

Pujar