elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes ofereix 6 llocs de treball d'auxiliar de platges durant l'estiu

  • Les tasques a realitzar seran informar sobre les mesures de distanciament i seguretat respecte a la COVID-19 i vetlar pel seu compliment

L'Ajuntament de Xilxes ha creat sis nous llocs de treball com a auxiliar de platges per al pròxim estiu amb la finalitat d'augmentar la vigilància en els voltants de les platges i afavorir a la prevenció de possibles contagis per la COVID-19.

Les funcions d'aquests auxiliars seran vetlar pel compliment de les mesures de distanciament a la platja i el mercat, col·laborar amb el control d'accés i aforament, així com tasques de comunicació i informació, entre altres.

Els aspirants a aquest lloc de treball hauran de reunir els requisits establits en les bases de la convocatòria, que podran consultar-se en la seu electrònica de l'Ajuntament i en Punt LABORA. Entre ells estar en possessió del títol d'Educació Secundària Obligatòria.

Quant al procediment selectiu, les persones interessades hauran d'inscriure's o estar inscrites en LABORA com a demandant d'ocupació i accedir a l'oferta. El termini de presentació de sol·licituds acabarà el dilluns 22 de juny a les 14 h.

Pujar