elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes ofereix a l'estiu un Campus Multiesport per a promoure la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes

Xilxes ofereix a l'estiu un Campus Multiesport per a promoure la pràctica esportiva entre els xiquets i xiquetes
  • Les inscripcions s'obriran l'1 de juny i podran formalitzar-se en l'Oficina de Turisme

L'Ajuntament de Xilxes oferirà durant el mes de juliol un Campus Multiesport dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 12 anys, proposta que busca ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar combinant diversió i pràctica esportiva, a més de fomentar hàbits de vida saludables entre la població infantil.

La iniciativa està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 14 anys i es desenvoluparà entre les 9.00 i les 13.00 hores en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva L’Alter. Així mateix, els participants podran practicar tennis, pàdel, pilota valenciana, frontó, futbol, atletisme i bicicleta de muntanya.

El cost del campus és de 40 euros la quinzena i inclou l'obsequi d'una samarreta. A més, enguany les places són limitades i se seguiran els protocols COVID-19 vigents durant el mes de juliol.

Les inscripcions s'obriran el pròxim 1 de juny, per la qual cosa les famílies interessades poden formalitzar-les a partir d'aqueixa data contactant amb l'Oficina de Turisme en el telèfon 964 58 34 46.

Pujar