elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes ofereix un ampli programa d'activitats esportives per a l'estiu

Xilxes ofereix un ampli programa d'activitats esportives per a l'estiu
  MÉS FOTOS
  Xilxes ofereix un ampli programa d'activitats esportives per a l'estiu - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha donat a conèixer l'ampli programa esportiu que ofereix durant els mesos d'estiu amb la voluntat d'oferir activitats d'oci saludable a veïns i visitants.

  La Regidoria d'Esports ha impulsat aquesta programació que es desenvolupa en el nucli marítim i que aquest any inclou sessions de mindfulness i patinatge com a principals novetats per atendre les demandes dels usuaris. A més, també manté el kangoo jump després del bon acolliment que va tenir aquesta activitat el passat any acostant-se als 200 participants.

  Aquagym, pilates, batuka infantil, step i zumba són unes altres de les propostes que tenen lloc a la Plaça l'Armada i la platja de Les Cases, a les quals se sumen les activitats de bike, aquafitness i cursos de natació en la piscina municipal.

  Les incripcions ja estan obertes, de manera que les persones interessades poden apuntar-se i consultar tarifes i horaris en l'Oficina de Turisme.

  Així mateix, esports com a atletisme, tennis, padel o mountain bike són també els protagonistes del Campus Multiesport, servei dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 7 i 14 anys que busca ajudar a la conciliació laboral i familiar durant el mes de juliol.

  Pujar