15 de juliol de 2020 15/7/20

Xilxes obrirà en el mes d'abril una Unitat de Respir Familiar per a persones majors

Xilxes obrirà en el mes d'abril una Unitat de Respir Familiar per a persones majors - (foto 1)

    Xilxes disposarà a partir del mes d'abril d'una Unitat de Respir amb l'objectiu d'ajudar en la recuperació i manteniment de l'autonomia de les persones majors i, al mateix temps, conciliar l'activitat laboral, personal i familiar dels cuidadors.

    La Regidoria de Serveis Socials impulsarà este servei, que es prestarà en el local municipal del carrer Sant Isidre ubicat junt amb el Saló Multiusos de la localitat, que ja està sent adequat. El projecte es durà a terme després de l'obtenció d'una subvenció de l'ens provincial, que permetrà cobrir la contractació de personal especialitzat, així com dotar d'equipament i mobiliàri a dit immoble.

    El servei es prestarà a partir del mes d'abril entre les 10 i les 13 hores des de setembre fins a juliol, i suposarà un benefici tant per a les persones que necessiten cures específiques com per als seus familiars, ja que disposaran d'un espai on deixar ben atesos als seus majors durant unes hores al dia amb un monitor, que s'encarregarà de realitzar activitats.

    Així mateix, les persones interessades poden obtindre més informació en les dependències de Serveis Socials Municipals del carrer Arquitecte Romaní en horari d'atenció al públic (dilluns i dimecres de 9 a 11 i de 12 a 14 hores).

    Pujar