5 d’agost de 2020 5/8/20

Xilxes obri el termini perquè les associacions culturals opten a una subvenció municipal

  • Les ajudes van dirigides a col·lectius que desenvolupen projectes relacionats amb el municipi i que no tinguen ànim de lucre

Xilxes ha obert el termini perquè les associacions culturals del municipi opten a una subvenció municipal amb la finalitat d'incentivar la realització d'activitats culturals, de manera que el termini per a presentar els projectes es tanca el pròxim 6 de juny.

Aquestes ajudes, que concedeix la Regidoria de Cultura per una quantia màxima de 2.000 euros, contribueixen a potenciar el teixit associatiu del municipi i els beneficiaris deuran acreditar que els diners assignats se invertiran en projectes que afavorisquen la promoció cultural i divulgació del municipi.

La concessió estarà subjecta a diverses premisses, entre elles que l'associació cultural no tinga ànim de lucre, tinga seu en el municipi de Xilxes i estiga al corrent dels seus pagaments i obligacions tributàries. Es valorarà el nombre de projectes que el col·lectiu es compromet a realitzar en el termini d'un any, l'interés social d'aquests, l'ús i promoció del valencià, així com la promoció de Xilxes i del seu desenvolupament cultural.

Les instàncies s'hauran de presentar en el Registre de l'Ajuntament i deurà acompa-ñarse d'un informe detallat del projecte per al qual se sol·licita l'ajuda econòmica. La convocatòria i requisits necessaris per a tramitar les sol·licituts es poden consultar en la seu electrònica de la web municipal.

Pujar