elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes obri el nou pàrquing de camions

Xilxes obri el nou pàrquing de camions - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha habilitat el nou pàrquing de camions situat fora del casc urbà, espai que s'ha posat en funcionament amb l'objectiu de millorar els problemes de circulació i les molèsties ocasionades per l'anterior aparcament, a més de suposar una disminució significativa dels costos d'arrendament per tractar-se d'un solar que la seua propietària ha cedit gratuïtament al consistori.

    En les últimes setmanes s'han desenvolupat treballs d'adequació en el solar i s'ha dotat d'il·luminació aquest espai situat als voltants de la rotonda d'entrada, que disposa de 28 places d'aparcament per a tràilers, camions rígids i vehicles de transportistes. A l'hora de buscar un nou aparcament, des de l'Ajuntament s'ha tingut en compte que aquest espai s'ajuste als preceptes de la modificació en curs de les Normes Subsidiàries d'Urbanisme, les quals restringeixen el pas de vehicles pesats pel casc urbà de la població amb el propòsit de reduir el trànsit i la contaminació acústica i ambiental.

    Aquest contracte de préstec gratuït amb els costos de manteniment a càrrec del consistori posa fi a l'acord d'arrendament pactat per l'anterior equip de govern, els termes del qual no s'ajustaven a les normes que regeixen els contractes públics. José Martínez, alcalde de Xilxes, ha recalcat que "amb l'obertura d'aquest nou pàrquing de camions aportem una solució a l'aparcament del casc urbà, respectem criteris d'ordenació urbana i posem fi a una gestió que no s'ajustava a criteris de transparència i responsabilitat".

    Pujar