17 de novembre de 2019 17/11/19

Xilxes millora el pati d'infantil del CEIP Lluís Vives amb major espai d'ombra

Xilxes millora el pati d'infantil del CEIP Lluís Vives amb major espai d'ombra - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha millorat el pati d'infantil del CEIP Lluís Vives dotant-lo de major espai d'ombra amb la finalitat de garantir condicions idònies de joc per als més menuts del centre. De fet, la instal·lació d'un tendal situat al costat del parc infantil permetrà als alumnes estar més protegits del sol. La mesura forma part del projecte Pati Educatiu, que pretén convertir el pati del col·legi públic en un espai que permeta el desenvolupament d'activitats lúdiques i educatives en l'exterior de les aules.

     

    ocultar
    Xilxes millora el pati d'infantil del CEIP Lluís Vives amb major espai d'ombra
    Pujar