elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Xilxes lamenta la incapacitat de l'equip de govern per a lluitar per la passarel·la

El PP de Xilxes lamenta la incapacitat de l'equip de govern per a lluitar per la passarel·la
  • Els populars critiquen l'opacitat de l'equip de govern en aquesta qüestió i reclamen amb urgència una solució davant el tancament de la passarel·la

El Partit Popular de Xilxes ha lamentat hui la “incapacitat de gestió” de l'equip de govern local de PSOE i Esquerra Unida els qui han tirat la tovallola sobre la passarel·la de la platja del municipi. Aquesta passarel·la, una icona de la localitat, està dos anys tancada i malgrat la política de gestos buits, al final l'Estat ha decidit no assumir la seua reparació.

El regidor del PP en la localitat, Vicente Martínez, ha manifestat que “no és possible que després de mesos d'opacitat, només hàgem sabut la veritat quan se'ns ha contestat des del Senat”. L'alcalde ha ocultat que el Ministeri li havia donat un ultimàtum: o l'ajuntament assumia la passarel·la o la desmantellaven.

Al final, el ple ha hagut d'aprovar que l'Ajuntament assumeix la infraestructura, quan hauria de pagar-la l'Estat. Per a Martínez “és un exemple més de la falta de gestió, de no saber reivindicar davant l'Estat i això que són del mateix partit”.

L'edil ha assenyalat que “nombrosos càrrecs socialistes provincials, autonòmics i estatals han visitat la infraestructura i s'han fet fotos, però hui dia només sabem que l'alcalde no ha tingut més ajuda dels seus correligionaris que això, la foto”.

El PP ha tendit la mà per a continuar defensant la passarel·la des de l'Ajuntament. “La passarel·la és un símbol local i tots tenim l'obligació de lluitar per la seua reparació per part de l'Estat”.

Pujar