23 de setembre de 2020 23/9/20

Xilxes inicia la Setmana de la Tercera Edat

  Xilxes ha iniciat avui dilluns la XXI Setmana de la Tercera Edat, esdeveniment programat des de la Regidoria de Benestar Social en col·laboració amb l'Associació Local de Jubilats i Pensionistes “La Sort” del municipi, que continuarà fins al diumenge 16 d'octubre amb una extensa programació formativa, lúdica i festiva.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, i la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Patro Valls, han inaugurat aquesta setmana dedicada a la gent gran amb un acte de presentació, en el qual també han estat presents la Regina de les Festes i les Dames, i després del qual els assistents han pogut gaudir d'un berenar i ball.

  La Regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Patro Valls, ha destacat “el caràcter festiu i participatiu d'aquesta setmana, en la qual les persones majors de la població tindran l'oportunitat de gaudir d'un ampli ventall de propostes”.

  Al llarg d'aquesta setmana, les persones majors del municipi podran participar en els actes que conformen el programa, en el qual destaca la música, el teatre, els jocs de taula, una xerrada sobre salut i un matí senderista.

  Està previst que la paella gegant, que tindrà lloc el dimecres, i l'esmorzar de botifarres i llonganisses del dissabte, siguin algunes de les cites més participatives de la setmana.
  José Martínez, alcalde de Xilxes, ha explicat que “aquest col·lectiu forma part activa de la nostra societat i aporta no només coneixement, sinó que s'ha convertit en un pilar fonamental per a moltes famílies. Esperem que aquesta setmana es converteixi en un motiu d'alegria i entreteniment per a tots i totes”.

  Pujar