15 de juliol de 2020 15/7/20

Xilxes inicia el procés d'adjudicació de les obres d'adequació del Teatre Municipal

  • El projecte, que es durà a terme amb la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació, donarà un ús a la primera planta d'aquest edifici municipal

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat el procés d'adjudicació de les obres de finalització de les instal.lacions del Teatre Municipal, actuació que pretén donar-li un ús a aquest espai i ampliar les possibilitats de les associacions locals.

El projecte, que contempla l’adequació de la primera planta en sales d'exposicions i conferències, es durà a terme amb una inversió de 89.850 euros procedent de la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló.

En els pròxims dies i una vegada resolt el procés d'obertura de pliques es donarà a conèixer l'empresa que desenvoluparà els treballs.

Amb aquesta actuació l'equip de govern compleix la voluntat de continuar millorant les instal·lacions de titularitat municipal per al seu aprofitament per part dels veïns i veïnes. Així mateix, continua amb les millores materialitzades en l'anterior legislatura en el Teatre Municipal orientades a la renovació de l'equipament tècnic.

Pujar