28 de novembre de 2020 28/11/20

Xilxes inicia les festes de Sant Vicent

    El municipi de Xilxes inicia aquest dimecres 19 d'abril les festes de Sant Vicent Ferrer 2017 amb el sorteig de cadafals i el posterior muntatge en el recinte de l'Avinguda Jaume I, festejos organitzats pels Clavaris i Festers de Sant Vicent amb la col·laboració de la Regidoria de Festes que continuarán fins al diumenge 30 d'abril.

    Divendres que ve el tradicional "chupinazo" des de la Plaça Espanya donarà el tret d'eixida a les festes, la programació de les quals està formada per prop de 40 actes que conjuminen exhibicions taurines, música, teatre, activitats infantils i culturals, o sopars populars, entre uns altres.

    El sopar de carn de bou o el castell de focs artificials són alguns dels actes més multitudinaris junt als festejos taurins, que enguany contemplen 8 exhibicions i 3 bous embolats.

    Dilluns que ve 24 d'abril se celebrarà la festivitat del sant, una de las jornades més destacades que es dedica als actes religiosos i en la qual també es dispararà una mascletà en la Plaça Jardí.

    Pujar