3 de juny de 2020 3/6/20

Xilxes incentiva l'ús de l'ecoparc amb una campanya informativa sobre la targeta verda

    L'Ajuntament de Xilxes incentivarà l'ús de l'ecoparc amb una campanya informativa orientada a donar a conèixer el funcionament de la targeta verda, una mesura que busca augmentar els hàbits de reciclatge i evitar que els residus acaben en abocadors incontrolats.

    El municipi s'ha adherit a aquesta iniciativa del Consorci de Residus emmarcada en la campanya 'Si més recicles, menys pagues', de manera que la Regidoria de Medi Ambient ha anunciat que dimarts que ve 17 de juliol es durà a terme una acció informativa de les 9 a les 13 hores amb la finalitat d'explicar a la ciutadania els avantatges d'aquesta targeta que acumula descomptes en la taxa de tractament i eliminació de residus.

    En les últimes setmanes s'ha procedit al repartiment d'una targeta per vivenda, la qual haurà de presentar-se cada vegada que es faça ús del servei de l'ecoparc mòbil del poblat interior o el nucli marítim. Així mateix, també es pot utilitzar en cas d'acudir a qualsevol ecoparc del Consorci de Residus al que Xilxes pertany.

    Aquesta acció mostra el compromís mediambiental de l'Ajuntament de Xilxes, que ha impulsat nombroses accions en aquest àmbit. De fet, el municipi s'ha avançat any i mig a la instal·lació del contenidor de matèria orgànica, servei que es presta des del passat mes de maig. La certificació energètica dels edificis públics o la renovació de l'enllumenat públic són unes altres de les mesures aplicades en aquest sentit.

    Pujar