4 de desembre de 2020 4/12/20

Xilxes fomenta l'ocupació amb 107 contractacions durant el 2019

  L'Ajuntament de Xilxes ha ocupat a 107 persones durant l'any 2019 en el seu objectiu per facilitar la inserció laboral entre els veïns i veïnes de la població.

  Es tracta de contractacions tant fixes com temporals orientades a millorar la qualitat dels serveis públics. En concret, 96 persones han obtingut treball durant uns mesos accedint a les diferents borses de treball municipals, mentre que la resta s'han incorporat com a personal fixe o interí.

  De fet, un total de 9 persones s'han beneficiat de les convocatòries d'ocupació fixa, que han cobert diferents llocs de conductor, electricista, agents de policia, neteja, auxiliar d'arxiu i auxiliar de biblioteca.

  Així mateix, la resta d'empleats municipals han desenvolupat serveis de neteja viària, d'edificis públics o monitors, entre altres àmbits, sent els mesos d'estiu la temporada amb major nombre de contractacions.

  El model de convocatòria de borses d'ocupació municipals, que segueixen un procés públic i transparent, ha facilitat la rotació de l'ocupació amb la finalitat d'arribar al màxim de persones. A més, l'Ajuntament també ha apostat per l'estabilitat laboral amb l'oferta de places fixes.

  Pujar