12 de juliol de 2020 12/7/20

Xilxes estudia la ubicació per a la instal.lació d'una dotzena de contenidors per a envasos lleugers

Xilxes estudia la ubicació per a la instal.lació d'una dotzena de contenidors per a envasos lleugers - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes està estudiant la ubicació més idònia per a la instal·lació d'una dotzena de contenidors per a envasos lleugers amb l'objectiu de continuar facilitant la separació de residus als veïns i veïnes.

    Així mateix, la Regidoria de Medi Ambient informarà en les pròximes setmanes d'aquestos nous punts de recollida en ubicacions addicionals a les existents. A més, està previst que a aquesta ampliació de contenidors d'envasos lleugers s'afegeixen nous punts de paper i cartró.

    Aquesta ampliació de contenidors, que no suposarà cap cost per a l'Ajuntament, mostra la col·laboració aconseguida amb la Conselleria i la voluntat de l'equip de govern per millorar la qualitat de la recollida selectiva.

    També cal assenyalar que Xilxes ha estat pioner en la implantació del contenidor marró de matèria orgànica amb la finalitat de complir la normativa europea, de manera que els veïns i veïnes ja estan utilitzant aquest servei des del mes de maig passat amb resultats positius en superar els 20.000 quilos de compost.

    Pujar