21 de novembre de 2019 21/11/19

El Ple de Xilxes dóna llum verda a les actuacions del Pla Castelló 135

  L'Ajuntament de Xilxes ha donat llum verda a les actuacions contemplades en el Pla Castelló 135 a través de l'aprovació d'una modificació de crèdits per un import de 41.400 €, tràmit que activa millores en edificis municipals, programes culturals o beques d'estudi.

  Aquest ha sigut el punt més destacat de la sessió plenària corresponent al mes d'abril, que també ha acordat una transferència de crèdit que es destinarà al condicionament de la primera planta del teatre i del local d'assaig per a la banda de música.

  Així mateix, l'aprovació de les baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació en el primer trimestre de 2018 ha estat un altre dels temes tractats.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que 'en aquest ple hem activat les actuacions del Pla Castelló 135, les quals van a redundar en el benestar dels veïns i veïnes i per fi van a possibilitar l'adequació i aprofitament de la primera planta del Teatre Municipal, després de l'abandonament i deterioració d'aquestes instal·lacions per part dels anteriors governs populars'.

  ocultar
  El Ple de Xilxes dóna llum verda a les actuacions del Pla Castelló 135
  Pujar