29 de novembre de 2020 29/11/20

Xilxes destaca l'augment de matriculacions a l'Escola Infantil Municipal

Xilxes destaca l'augment de matriculacions a l'Escola Infantil Municipal - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes ha valorat positivament l'augment en el nombre de matriculacions a l'Escola Infantil Municipal "Isabel González Torres" del municipi de cara al pròxim curs 2017/18, ha aconseguit les 29 inscripcions, entre les quals figura els 2 de alumnat no nascut, els 5 de 0 a 1 anys, els 10 de 1 a 2 anys i el 13 de 2 a 3 anys.

  La Regidoria d'Educació està treballant en la posada a punt del centre, que per a aquest inici de curs comptarà amb la instal·lació d'aire condicionat en la sala més gran de l'escola, millora que ja s'ha realitzat.

  Les xifres de matriculacions d'aquest curs segueixen la tendència a l'alça dels últims dos anys, en els quals els xiquets i xiquetes que acudeixen al centre han augmentat en més del 50% respecte a anys anteriors malgrat la baixada de la taxa de natalitat en la població.

  La baixada de preus d'aquest servei ha afavorit l'increment de matriculacions. De fet, en la sessió plenària de juliol es va aprovar una reducció del preu públic de l'Escola Infantil per a adaptar l'ordenança a la normativa del bo infantil de la Conselleria, de manera que la quota mensual d'ensenyament oscil·la entre els 10 i els 80 € per als xiquets d'1 i 2 anys , i es fixa en un màxim de 150 € amb menjador inclòs.

  L'aposta per la innovació educativa també ha contribuït a posar en valor el centre, guardonat recentment amb el premi que atorga a nivell nacional la revista professional "Escola Infantil".

  Pujar