16 de gener de 2021 16/1/21

El PP de Xilxes denúncia el "càstig" del PSOE en la costa

El PP de Xilxes denúncia el "càstig" del PSOE en la costa - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP presenta una moció per a exigir al Ministeri que actue passats quasi dos mesos del pas devastador de la borrasca Gloria

  • Guzmán Vicente, portaveu adjunt del PP en Xilxes, lamenta que el alcalde “maquille la asfixia de Pedro Sánchez en lugar de defender los intereses de todos los vecinos”

El Grup Municipal del Partit Popular a Xilxes ha exigit a l'alcalde que defense els interessos de la localitat als quals Pedro Sánchez castiga sense ajudes que resolguen la devastació de la costa. El pas de la borrasca Gloria “degué traduir-se en una ajuda urgent per part del Govern d'Espanya que hui, en mans d'un president que pensa més en la seua nòmina i en la dels seus, segueix sense invertir un euro en la nostra costa”.

Guzmán Vicente, portaveu adjunt del PP a Xilxes, ha registrat hui una moció en el consistori per a exigir “la inversió immediata en una platja que l'alcalde ignora perquè prefereix maquillar i protegir al seu cap de files”. “És una vergonya que en lloc d'exigir inversió i recuperació per a la nostra costa, el primer edil preferisca neutralitzar l'abandó d'un PSOE que no sols no repara el litoral, sinó que a més ignora per complet el projecte de defensa que la nostra costa mereix”.

De fet, tal com ha assenyalat Martínez, “la nostra moció no sols exigeix la inversió immediata de Costas a les nostres platges per a recuperar els danys provocats pel pas de la DANA Gloria. També reclama que s'execute de manera urgent l'Estratègia d'Actuació que contempla inversions de futur per a Xilxes.

“Els nostres veïns no mereixen una costa devastada perquè qui hui governa Espanya, Pedro Sánchez, és incapaç de treballar pel futur del litoral. Tampoc mereixen un alcalde que neutralitza l'abandó del PSOE sobre les nostres platges. És necessari preveure en pressupostos la partida oportuna per a recuperar la costa, perquè lamentablement ni el Ministeri de Transició Ecològica, ni la Generalitat Valenciana ni tampoc la Diputació han invertit un euro en la nostra costa. Curiosament, totes estan governades pel PSOE”.

Pujar