26 de setembre de 2020 26/9/20

Xilxes es converteix de nou en escenari de la Copa Challenge de la Plana

    Xilxes es convertirà per segon any consecutiu en l'escenari de la Copa Challenge de la Plana, esdeveniment esportiu que arribarà a la població el dissabte 26 de gener per a recòrrer la seva segona etapa.

    La prova, organitzada per la Penya Ciclista 'La Estrella' amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports, torna a situar a Xilxes en el circuit de competicions esportives. En aquest cas, el pas dels participants pels arrossars de la Marjal serà un dels punts més espectaculars del circuit.

    El suport de l'Ajuntament a aquest esdeveniment promogut per l'administració provincial es concretarà en la col·laboració dels recursos municipals en totes aquelles qüestions que requereix una competició d'aquestes característiques, tals com la senyalització del circuit, serveis sanitaris o policia local.

    La Copa Challenge de la Plana se suma a la gran varietat de competicions esportives que alberga el municipi al llarg de l'any. De fet, la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments és un dels pilars de l'estratègia turística de l'equip de govern per les seves possibilitats per a donar a conèixer el municipi i dinamitzar l'economia local.

    Pujar