1 de desembre de 2020 1/12/20

Xilxes completa la 'Ruta dels Sentits' amb dos parcs inclusius en el Passeig Marítim

Xilxes completa la 'Ruta dels Sentits' amb dos parcs inclusius en el Passeig Marítim - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes completa la 'Ruta dels Sentits' amb dos parcs inclusius en el Passeig Marítim - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha instal·lat dos parcs inclusius en el Passeig Marítim, àrees que busquen oferir alternatives d'oci a persones amb algun tipus de discapacitat i que completen el projecte la 'Ruta dels Sentits', el qual forma part de l'estratègia per a la potenciació del municipi com a destinació turística inclusiva.

  Les Regidories de Turisme i Benestar Social han coordinat aquestos treballs, que han possibilitat la creació de dos nous parcs a la zona de la Platja de Les Cases i del Cirerer. Elements com a diferents panells per a persones amb deficiència visual i auditiva, una zona de rampes, cistelles nius i una hamaca integren aquests espais.

  Aquesta actuació, en la qual s'han invertit 22.000 € mitjançant una subvenció de la Diputació i recursos propis, està emmarcada en la 'Ruta dels Sentits', itinerari inclusiu que recorre el passeig al llarg de 400 metres i en el qual també s'han instal·lat 3 suports isquiátics.

  La dotació d'infraestructures d'oci inclusiu reforça l'aposta turística de l'equip de govern, que ha aconseguit situar la platja accessible de Xilxes com a referent després de l'obtenció del guardó 'Platja inclusiva: sol i mar per a tots'.

  Pujar