12 de juliol de 2020 12/7/20

Xilxes ha començat els treballs d'adequació de les platges de cara a Setmana Santa

Xilxes ha començat els treballs d'adequació de les platges de cara a Setmana Santa - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs de recuperació de la platja del Cirerer i dels Cases amb la finalitat de deixar-les habilitades per al període de Setmana Santa perquè puguen ser gaudides per veïns i visitants.

  La Regidoria de Turisme impulsa aquesta intervenció, que requereix una major intervenció a la Platja del Cirerer pel desnivell que presenta. Per aquesta raó, l'Ajuntament emplenarà amb material procedent d'altres zones amb l'objectiu de guanyar terreny al mar. Al mateix temps, s'escometrà una labor més a llarg termini que consistirà a rebaixar aqueix desnivell existent a zero, de manera que a partir d'ací la costa es regenere de forma natural.

  Així mateix, a la platja dels Cases l'actuació consistirà en l'aplanament del terreny i la retirada de pedra, de manera que quede en condicions òptimes per als usuaris.

  Els treballs, que han començat aquest mateix matí, es donaran per conclosos divendres que ve i representen un cost per a l'ajuntament de 3.800 euros. Aquestes dues actuacions tenen caràcter puntual i són el preludi d'una intervenció més consistent que s'escometrà de cara al període estival.

  Pujar