26 de setembre de 2020 26/9/20

Xilxes cobrirà el lloc de conserge del col·legi públic a través de la borsa de treball municipal

  L'Ajuntament de Xilxes cobrirà el lloc de conserge del col·legi públic CEIP Lluís Vives a través de la borsa de treball municipal, que s'està tramitant i l'examen del qual es realitzarà divendres que ve 16 de setembre en el consistori.

  Després de la finalització del termini de sol·licituds, s'han presentat un total de 20 aspirants a aquesta convocatòria, els quals han sigut tots admesos i el llistat del qual pot consultar-se en la web municipal www.xilxes.es.

  Des de la Regidoria d'Ocupació i Contractació, Erik Segarra, ha explicat que “tenim previst que el nou conserge s'incorpore a l'octubre, per la qual cosa en aquest inici de curs hem destinat a una persona de la brigada municipal per a cobrir aquest lloc”.

  La situació soci-econòmica i la puntuació obtinguda en la prova escrita seran els criteris que es tindran en compte a l'hora de resoldre la convocatòria, i està previst que aquest lloc siga exercit per dues persones de manera rotatòria.

  Segarra ha explicat que “l'antiga corporació mai va ser capaç d'oferir un conserge a temps complet que atenguera les necessitats reals del centre educatiu. Amb aquesta borsa de treball donem solució a una antiga reivindicació del consell escolar i la comunitat educativa, ja que per fi es cobrirà tot l'horari escolar, i alhora, oferim oportunitats d'ocupació als veïns i veïnes del municipi”.

  Pujar