elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes celebrarà la V Setmana de la Dona amb actes culturals, musicals i reivindicatius

Xilxes celebrarà la V Setmana de la Dona amb actes culturals, musicals i reivindicatius
  • La programació aglutina teatre, concerts i nombroses xerrades enfocades a la sensibilització i la salut entre el 6 i el 15 de març

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà la V Setmana de la Dona del 6 al 15 de març amb una àmplia programació d'activitats enfocades a la sensibilització de la ciutadania i l'apoderament de les dones, esdeveniment impulsat per l'Ajuntament en col·laboració amb gran part de les associacions i entitats del municipi.

Teatre, un concurs literari, la V Marxa Solidària pel càncer de mama, xerrades i jornades de salut o concerts són algunes de les activitats que conformen la programació, que s'iniciarà amb l'acte escolar "Un pas més per l'igualtat", a càrrec del Col·legi Públic Lluís Vives.

Entre les principals novetats, la V edició de la Setmana de la Dona comptarà amb una xerrada sobre dones i tauromàquia organitzada per la penya local "Aficionades al bou", una actuació musical a càrrec de la coral d'Almenara i una exposició sobre dones en les bandes de música organitzada per la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana i la Unió Musical Santa Cecília del municipi.

El dia 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, se celebrarà l'acte central en la Plaça Espanya amb la lectura d'un manifest i tallers temàtics per a tots els públics.

Aquesta és una iniciativa de l'equip de govern que celebra ja la seua cinquena edició consecutiva amb la finalitat de valorar el paper de les dones en la societat i conscienciar sobre la importància de la igualtat entre dones i homes.

Pujar