30 de setembre de 2020 30/9/20

Xilxes celebrarà el Dia de l'Orgull el pròxim 8 de juliol

  Xilxes celebrarà el Dia de l'Orgull el pròxim 8 de juliol amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull de lesbianes, gais, transexuales i bisexuales (LGTB), jornada per a la qual s'ha preparat una programació musical i reivindicativa en la zona marítima.

  La Regidoria d'Igualtat ha impulsat aquesta segona edició, l'acte central de la qual consistirà en la lectura d'un manifest en favor de la tolerància i la igualtat, que tindrà lloc en la Plaça L'Armada.

  A partir de les 19'30 el Grup Batucattack iniciarà una desfilada pel Passeig Marítim que donarà inici a aquest esdeveniment. Després de la lectura del manifest, s'ha programat un concert del grup "Els Simples".

  Des de la Regidoria de Joventut s'ha sumat l'actuació del Dj Alberto Pino a partir de mitjanit en la Plaça L'Armada.

  El reconeixement dels drets d'aquest col·lectiu i la conscienciació en valors com la tolerància, la igualtat i el respecte són els objectius que persegueix aquest esdeveniment. En aquest sentit, l'Ajuntament de Xilxes està treballant amb l'Agència Valenciana de Turisme perquè el municipi siga destinació "gai friendly" a través d'una oferta turística destinada al públic LGTB.

  Pujar