6 de juliol de 2020 6/7/20

Xilxes celebra Sant Joan amb un cap de setmana festiu

Xilxes celebra Sant Joan amb un cap de setmana festiu - (foto 1)
  • Aquest divendres s'inaugurarà el tradicional mercadet de Sant Joan en el Passeig Marítim

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà Sant Joan amb un cap de setmana festiu que arrencarà aquest divendres amb la inauguració del tradicional mercadet en el Passeig Marítim. 
La jornada del diumenge aglutinarà els principals actes amb el ritual de purificació a la vesprada, al qual seguirà un sopar popular en la Plaça de l'Armada organitzada pels Clavaris i Festers de Sant Vicent. 

Serà a mitjanit quan veïns i visitants compliran la tradició de banyar-se els peus a la platja. Seguidament, es dispararà un castell de focs artificials i començarà el ball organitzat pels Clavaris i Festers de Sant Vicent. 

Amb la finalitat de garantir la seguretat d'una nit multitudinària en el litoral de la localitat, la Policia Local incrementarà la vigilància en la zona doblant les patrulles.

Així mateix, també es reforçarà el servei municipal de neteja perquè els banyistes troben la platja en condicions en el matí del dilluns. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida a deixar les platges netes dipositant els residus en papereres i contenidors, i fent ús d’utensilis reutilitzables.

Pujar