13 de novembre de 2019 13/11/19

Xilxes celebra la II Fira del Llibre aquest cap de setmana amb presentacions literàries, tallers i música

Xilxes celebra la II Fira del Llibre aquest cap de setmana amb presentacions literàries, tallers i música - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes celebra la II Fira del Llibre aquest cap de setmana amb presentacions literàries, tallers i música - (foto 2)

  Xilxes celebrarà aquest cap de setmana la II Fira del Llibre, un esdeveniment que tindrà lloc en el nucli marítim el 14 i 15 de juliol i que reunirà a destacats escriptors valencians, a més d'oferir una variada programació complementària d'activitats infantils i música en directe.

  L'ampliació de la fira a tot el cap de setmana és una de les principals novetats d'aquesta segona edició, que obrirà al públic a partir de les 17 hores.

  Joan Pla, Rosabel Peñarroja, Juan Gaspar Nebot, Jessica López, Juan Fuertes, Meritxé Abad, Teresa Castelló i Mercé Font són els escriptors convidats a aquesta fira, els qui presentaran les seves obres al públic. A més, els assistents també trobaran títols literaris de diferents temàtiques en els expositors de les llibreries participants.

  Un taller de marcapàgines, un contacontes i la música en directe de Joan Vilallonga completen la programació d'aquesta cita literària impulsada per la Regidoria de Cultura amb la finalitat de promoure la literatura i acostar alternatives culturals a veïns i visitants.

  ocultar
  Xilxes celebra la II Fira del Llibre aquest cap de setmana amb presentacions literàries, tallers i música
  Pujar