elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes celebra aquest cap de setmana la Fira de Nadal per a fomentar les compres de proximitat

Xilxes celebra aquest cap de setmana la Fira de Nadal per a fomentar les compres de proximitat
  • L'esdeveniment, que obrirà el dissabte a les 17.30 hores, ofereix propostes complementàries com la visita del Pare Noel i passejos amb tren turístic

Xilxes celebra aquest cap de setmana la Fira del Comerç de Nadal, esdeveniment organitzat per l'Associació de Comerços i Empreses de Xilxes amb la col·laboració de l'Ajuntament que busca fomentar les compres de proximitat i dinamitzar l'economia local.

La mostra se celebrarà els dies 4 i 5 de desembre i reunirà en la Plaça Espanya a diferents comerços i associacions locals, que oferiran els seus productes a partir de les 17.30 hores del dissabte. Així mateix, la inauguració serà a les 18.00 hores a càrrec de les autoritats i la regina i dames de les festes.

L'esdeveniment també inclou propostes dirigides al públic infantil com la visita del Pare Noel per a la recollida de cartes, que està programada per al dissabte a les 20.00 hores. A més, el públic podrà pujar-se a un tren turístic, que recorrerà els carrers del centre de la població. En la jornada del diumenge l'horari serà des de les 10.00 a les 20.30 hores.

La iniciativa, que complirà amb les mesures COVID-19 vigents, compleix enguany la seua desena edició i se suma a les diferents accions promogudes pel consistori per a fer costat al comerç local i minimitzar l'impacte negatiu propiciat per la pandèmia.

 

Pujar