elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes assigna el sobrant del Pla Resistir en segona convocatòria entre 15 autònoms i microempreses més

Xilxes assigna el sobrant del Pla Resistir en segona convocatòria entre 15 autònoms i microempreses més
  • L'Ajuntament ha repartit 64.628 € entre 34 autònoms i microempreses del municipi amb la finalitat de pal·liar els efectes de la COVID-19

L'Ajuntament de Xilxes ha concedit el sobrant resultant de la primera convocatòria de les ajudes del Pla Resistir per import de 22.628’63 euros a altres 15 autònoms i microempreses locals amb la finalitat de beneficiar al màxim de veïns i veïnes esgotant el muntant total de 64.628 euros assignats al municipi.

Així mateix, aquesta subvenció sufragada conjuntament per la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de la població ha beneficiat a un total de 34 autònoms i microempreses de fins a 10 treballadors en totes dues fases. Concretament, han pogut beneficiar-se de la concessió d'aquestes ajudes els negocis locals que han complit els requisits establits en les bases d'aquesta convocatòria orientada a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

De fet, el consistori ja ha efectuat els pagaments als 15 beneficiaris emmarcats en aquesta segona fase de la convocatòria.

Pujar