13 d’agost de 2020 13/8/20

El Ple de Xilxes aprova les subvencions per a les associacions esportives

El Ple de Xilxes aprova les subvencions per a les associacions esportives - (foto 1)
  • També ha aprovat la inversió de part del pressupost de festes en serveis de vigilància i recondicionament de platges

El ple de l'Ajuntament de Xilxes corresponent al mes de juny ha aprovat la inclusió de les subvencions per a les associacions esportives com a nominatives amb la finalitat d'agilitar la seua tramitació i concessió. A més, s'ha ampliat el termini de sol·licituds fins al 31 d'agost.

En matèria econòmica, un punt destacat ha sigut la modificació de crèdits, amb la finalitat d'invertir part del pressupost de les festes cancel·lades a causa de la COVID-19 a augmentar els serveis de socorrisme i finançar el recondicionament de les platges.

La sessió també ha donat llum verda a les Ordenances Municipals reguladores del servei de proveïment d'aigua potable i clavegueram.

La contractació del servei de manteniment i suport d'aplicacions informàtiques de comptabilitat i registre de factures, també ha ocupat part de la sessió.

“És necessari incloure com a subvencions nominatives les destinades als clubs amb la finalitat de no incrementar les dificultats per les quals estan passant les associacions i facilitar la pràctica d'esport a la ciutadania”, ha destacat José Martínez, alcalde de la localitat.

Pujar