20 de gener de 2021 20/1/21

El Ple de Xilxes aprova una moció sobre la unitat en la lluita contra el coronavirus

El Ple de Xilxes aprova una moció sobre la unitat en la lluita contra el coronavirus - (foto 1)

  En la primera sessió plenària celebrada de manera virtual, l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat per unanimitat una proposta sobre la unitat en la lluita contra el coronavirus i les seues conseqüències sanitàries, econòmiques i socials, acord que suposa el treball conjunt entre les administracions locals, autonòmiques i estatals.

  Així mateix, l'aprovació de la moció implica el compromís de l'Ajuntament a mantenir coordinació amb la Generalitat Valenciana amb la finalitat de salvaguardar els interessos col·lectius de veïns i veïnes del municipi, entre altres punts.

  L'acceptació del projecte de substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals municipal també ha ocupat part de la sessió.

  Altres punts de l'ordre del dia han sigut la revisió del preu del contracte de concessió de la gestió del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans, així com la modificació del preu públic per la prestació del servei de neteja de terrenys i solars.

  "La solució a aquesta crisi requereix del treball conjunt tant de govern com de la ciutadania, i per això hem de donar les gràcies als veïns i veïnes de Xilxes pel bon acolliment de les restriccions marcades per les autoritats competents", ha declarat l'alcalde de la localitat, Jose Martínez.

  Pujar