15 d’agost de 2020 15/8/20

Xilxes aprova en ple l'encàrrec de gestió de recollida de residus en instal·lacions municipals a la Diputació

  • L'acord busca afavorir la conscienciació i sostenibilitat mitjançant la implantació de nous punts de recollida en instal·lacions municipals

El ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat l'encàrrec de gestió del servei de recollida selectiva de determinats residus a la Diputació de Castelló, acord que busca afavorir la conscienciació i la protecció del medi ambient mitjançant la implantació de nous punts de recollida a les instal·lacions municipals.

El consistori, el CEIP Lluís Vives, l’escoleta municipal, la Llar de Jubilats, les instal·lacions esportives de l’Alter i la Biblioteca Municipal són els espais en els quals els veïns i veïnes trobaran aquestos contenidors, on podran dipositar residus domiciliaris com piles, paper i cartró, joguines, xicotets electrodomèstics, residus tèxtils i roba usada.

Aquesta aprovació plenària fa efectiva l'adhesió de l'Ajuntament al servei, que no tindrà cap cost per a les arques municipals i es posarà en marxa pròximament.

‘Aquest acord plenari és una més de les accions que mostra la nostra implicació amb la cura del medi ambient. Pensem que aquest servei tindrà un impacte positiu perquè facilitarà la separació de residus a la ciutadania, que trobarà nous punts de recollida per a determinats residus que poden generar-nos dificultats o dubtes a l'hora de reciclar-los de manera adequada’, ha assenyalat José Martínez, alcalde de Xilxes.

Pujar