25 de gener de 2020 25/1/20

Xilxes amplia a tres dies el Festival Titemón del pròxim cap de setmana

Xilxes amplia a tres dies el Festival Titemón del pròxim cap de setmana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xilxes amplia a tres dies el Festival Titemón del pròxim cap de setmana - (foto 2)

  L'Ajuntament de Xilxes ha apostat per l'ampliació a tres dies del Festival Titemón, que en la seva segona edició reunirà a diferents companyies nacionals de titelles sobre l'escenari del 9 a l'11 de novembre amb l'objectiu d'oferir propostes culturals diverses.

  La Regidoria de Cultura ha comptat amb la direcció artística de la Inestable Companyia de Teatre de Titelles per dur a terme aquest festival, que oferirà espectacles gratuïts amb les titelles com a denominador comú en diferents punts del municipi.

  El Teatre Municipal acollirà la presentació d'aquest esdeveniment divendres que ve a les 20 hores amb la participació de l'Escola de Teatre Municipal, i les actuacions començaran el dissabte a les 12 hores de la mà del Projecte Caravana de Terol, que presentarà l'obra 'La Princesa o NO' a la Plaça de l'Ajuntament.

  El dissabte a la vesprada actuarà la companyia Mamakiska Teatre de Múrcia amb l'espectacle 'Pedra, paper, tisores' i De Paper (Barcelona) amb 'Dins la panxa del llop', mentre que el diumenge al matí serà el torn de 'El Principito', de Rebombori Cultural.

  El bon acolliment de la primera edició de Titemón ha motivat el disseny d'un cartell amb destacades companyies amb les quals es pretén atreure visitants a la localitat. Així mateix, l'organització d'aquest festival s'afegeix a les diferents propostes municipals de promoció i dinamització de la cultura com la creació d'una agenda mensual, la Fira del Llibre o el Festival de Música en Valencià.

  Pujar