17 de gener de 2021 17/1/21

Xilxes adjudica les obres de millora del Polígon Industrial

    L'Ajuntament de Xilxes ha adjudicat les obres de millora del Polígon Industrial 'Els Plans' amb la finalitat d'iniciar en la major brevetat possible aquestos treballs, que possibilitaran la modernització d'aquesta àrea industrial a través de l'accés a una subvenció de la Generalitat Valenciana que ascendeix a 293.000 euros.

    Després del procés de licitació pública, l'empresa Urbamed SL serà l'encarregada d'executar el projecte, que contempla l'asfaltat i pintura de vials, la creació de noves zones verdes, la renovació de senyalització i il·luminació i la instal·lació de punts d'enllumenat en el recorregut biosaludable que connecta el municipi amb el polígon.

    Des de les Regidories d'Indústria, Urbanisme i Medi Ambient s'ha treballat de la mà per materialitzar aquest projecte, que es completarà amb una aportació municipal de 74.400 euros. Així mateix, el creixement de l'economia i l'atracció de noves empreses a aquesta zona industrial són els objectius d'aquesta actuació.

    En aquest sentit, al llarg de la legislatura s'han dut a terme diferents accions de millora com l'asfaltat del pont i la carretera d'accés, una reivindicació històrica que ha millorat considerablement la circulació per aquest punt.

    Pujar