27 de novembre de 2020 27/11/20

Xilxes acull el diumenge 25 d'octubre el "Concert de Tardor" de la Unión Musical Santa Cecilia

Xilxes acull el diumenge 25 d'octubre el "Concert de Tardor" de la Unión Musical Santa Cecilia - (foto 1)
  • Durant el cap de setmana també se celebrarà el Festival Titemón dirigit al públic familiar

L'Ajuntament de Xilxes i la Unión Musical Santa Cecilia reprogramen les actuacions musicals que s'han vist obligats a suspendre a causa de la pandèmia de la COVID-19 amb l'objectiu d'oferir una variada programació musical de manera segura.

La primera d'elles se celebrarà diumenge que ve 25 d'octubre en la Plaça del Santíssim Crist de la Jonquera a les 12:30h, on tindrà lloc el "Concert de Tardor" en honor a les persones majors del municipi per la seua resistència enfront de la COVID-19.

Durant el cap de setmana també se celebrarà el Festival Titemón, un esdeveniment gratuït que ofereix espectacles de titelles per al públic familiar. En concret, seran quatre funcions que es desenvoluparan durant tota la jornada del dissabte 24 d'octubre i la vesprada del diumenge 25.

El consistori ha adaptat la programació cultural a les noves mesures de seguretat marcades per l'actual pandèmia mundial amb la finalitat de continuar proposant a la població activitats culturals segures. En este sentit, per a poder assistir a qualsevol de les actuacions és obligatori l'ús de màscara, l'aforament és limitat i totes les persones han de mantenir-se en la seua cadira fins al final de l'esdeveniment amb l'objectiu de mantenir una correcta distància interpersonal.

 

Pujar