elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xilxes aconsegueix xifra rècord de matriculats a l'Escola Infantil Municipal amb 34 alumnes

    L'Ajuntament de Xilxes segueix mantenint la tendència a l'alça de matriculacions a l'Escola Infantil Municipal 'Isabel González Torres' i aquest any ha aconseguit la xifra rècord de 34 xiquets i xiquetes matriculats per al curs 2018/19, nombre que suposa un augment de més del 50% respecte a la legislatura anterior i de 3 alumnes respecte a l'any passat.

    La Regidoria d'Educació ha informat de l'existència d'1 única plaça disponible de 0 a 1 any, mentre que la resta d'etapes estan completes. Així mateix, el termini extraordinari de matriculacions continuarà obert en els propers dies fins a la resolució dels bons de la Generalitat Valenciana.

    La gestió pública d'aquest servei i la baixada de preus, que oscil·len entre els 20 i els 80 € en el cas de les famílies que s'acullen als bons de la Generalitat, han afavorit l'increment de matriculacions en aquestos tres anys. A més, l'aposta per la innovació educativa és un altre dels elements diferenciadors d'aquesta escola, que ha rebut un premi nacional per un Taller de Mindfulness, a més d'incorporar classes d'anglès o activitats noves com un Taller d'expressió corporal i artística a través de música en directe.

    Pujar