22 de novembre de 2019 22/11/19

Xilxes aconsegueix una subvenció per a continuar impulsant el cicle de concerts 'Acústics a la Mar'

Xilxes aconsegueix una subvenció per a continuar impulsant el cicle de concerts 'Acústics a la Mar' - (foto 1)

  L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit una subvenció de l'Institut Valencià de Cultura per a continuar impulsant el cicle de concerts 'Acústics a la Mar', iniciativa musical estrenada el passat estiu que va obtenir molt bon acolliment i va reunir sobre l'escenari a artistes de gran qualitat.

  La proposta presentada per la Regidoria de Cultura ha obtingut una assignació econòmica de 1.694 euros, el màxim subvencionable en la categoria de projectes de caràcter singular.

  Així mateix, el fet de ser un producte cultural innovador i propi de Xilxes, la seva capacitat per a dinamitzar l'espai de la Biblioteca de la Mar i l'economia circular, el seu potencial turístic, el suport a cantautors i grups independents o la proximitat entre artistes i públic que permet el format han estat alguns dels elements valorats per la comissió avaluadora.

  La primera edició d'Acústics a la Mar', en el qual la totalitat de les 6 formacions musicals participants van ser valencianes amb Chlöe's Clue com una de les artistes més destacades del cartell, es va convertir en una de les propostes culturals més valorades de l'agenda cultural dels mesos de juliol i agost.

  ocultar
  Xilxes aconsegueix una subvenció per a continuar impulsant el cicle de concerts 'Acústics a la Mar'
  Pujar