15 de juliol de 2020 15/7/20

Xilxes aconsegueix l'aprovació de Conselleria per a les obres de renovació del proveïment d'aigua potable

Xilxes aconsegueix l'aprovació de Conselleria per a les obres de renovació del proveïment d'aigua potable - (foto 1)

    L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit l'aprovació al projecte remès a la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a dur a terme la renovació del proveïment d'aigua potable entre el nucli marítim i el municipi. 

    El pressupost de l'actuació ascendeix a 250.645 euros i serà assumit íntegrament per l'administració autonòmica, de manera que després del procediment de contractació de les obres començarà a executar-se el projecte. 

    Els treballs es localitzaran en el marge esquerre de la carretera, on també es renovarà la canalització de fecals una vegada s'agilitzen els tràmits amb l’EPSAR. Així mateix, sobre aquesta plataforma s'estudiarà la possibilitat d'habilitar un carril bici per a afavorir la mobilitat sostenible i les connexions entre la platja i el poblat interior. 

    Després del vistiplau de Conselleria al projecte de renovació de les conduccions d'aigua potable, aquest serà el primer dels projectes que s'executarà aportant així una solució a l'estat precari d'aquesta instal·lació.

    Pujar