21 de novembre de 2019 21/11/19

Xilxes aconsegueix que la Generalitat incorpore una aula de 2 anys a l'Escola Infantil Municipal

  L'Ajuntament de Xilxes ha aconseguit que la Generalitat Valenciana incorpore una aula de 2 anys a l'Escola Infantil Municipal amb la finalitat de facilitar aquest servei gratuït d'escolarització primerenca i contribuir a la conciliació de les famílies.

  Després de les gestions de la Regidoria d'Educació, la Conselleria ha donat llum verda a aquesta aula d'infantil. De fet, l'Ajuntament ja ha rebut la preaprobació del projecte, que serà subvencionat per l'administració autonòmica amb 39.600 euros.

  Una vegada finalitze la tramitació corresponent fins a la seva aprovació definitiva, es posarà en marxa aquest nou servei en el municipi al llarg del present curs, del qual es podran beneficiar les famílies amb xiquets i xiquetes nascuts en el 2016.

  Aquesta aula s'afegeix a altres iniciatives orientades a la millora de la qualitat educativa i a la conciliació laboral i familiar. Així mateix, l'equip de govern ha rebaixat la tarifa de l'Escola Infantil Municipal, ofereix serveis com l'Escola d'Estiu, Nadal i Pasqua, ha impulsat projectes educatius innovadors a l'Escola Infantil i ha escomès nombroses actuacions per millorar les instal·lacions dels centres. La plantació d'arbres al pati, la instal·lació de pissarres exteriors i mobiliari, la reparació de les vidrieres o la pintura de les aules d'infantil són algunes de les intervencions realitzades en el CEIP Lluís Vives.

  ocultar
  Xilxes aconsegueix que la Generalitat incorpore una aula de 2 anys a l'Escola Infantil Municipal
  Pujar