4 de juliol de 2020 4/7/20

Xilxes acomiada les festes amb una elevada participació en els diferents actes

  Xilxes ha acomiadat les festes del Santíssim Crist de la Jonquera després de 10 jornades intenses marcades per l'elevada participació en els diferents actes, que han transcorregut sense incidències destacades excepte els canvis de programació ocasionats per les condicions meteorològiques.

  En aquest últim dia de festes l'ambient s'ha traslladat al camp de futbol municipal, on s'ha realitzat la presentació oficial dels equips del Xilxes CF i de l'Escola Municipal de Futbol. Seguidament, s'ha disputat un partit entre el Xilxes Amateur i el FB Sagunt.

  L'humor d’Amics del Teatre ha convocat de nou a un gran nombre de veïns i veïnes, que han acudit al Teatre Municipal per a gaudir de l'últim acte dels festejos previ a la traca final.

  Al llarg de la setmana els veïns i veïnes han eixit al carrer per a participar en el conjunt d'actes. Les exhibicions taurines, la desfilada de disfresses, les orquestres, el concert de bandes sonores de la Unió Musical Santa Cecilia, el concurs de paelles o el repartiment de carn de bou, que ha arribat a les 2.100 racions, han estat algunes de les cites més participatives. A més, la novetat dels ‘tardeos’ ha resultat ser una opció exitosa per als diferents públics.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha agraït la col·laboració de les diferents associacions i entitats i ha destacat que ‘tanquem aquest capítol festiu amb bones sensacions i amb la voluntat de continuar millorant de cara a les festes de l'any que ve, però sobretot amb la satisfacció de vore que la gent participa i disfruta dels festejos’.

  Pujar