4 de desembre de 2020 4/12/20

El projecte social desenvolupat entre l'Ajuntament i el centre Pi Gros finalitza amb resultats positius

  El projecte social desenvolupat entre l'Ajuntament de Xilxes i el centre de reeducació Pi Gros de Castelló ha finalitzat amb resultats positius per als participants, els quals han après el funcionament dels diferents serveis de platges durant els mesos de juliol i agost.

  Aquest projecte ha inclòs un total de 4 sessions, en les quals han participat 12 alumnes i en les quals s'han combinat les classes teòriques i pràctiques, les jornades esportives i les excursions.

  Els tècnics municipals d'esports i turisme han sigut els encarregats d'impartir les diferents classes als participants, que han consistit en una sessió al voltant del servei de socorrisme, activitats de piragüisme i volei-platja, neteja de platja, així com una excursió per la Marjal Sud de Xilxes, en la qual han pogut conèixer els camps d'arròs i de melons del terme municipal.

  Aquest estiu s'ha reprès la col·laboració amb el centre Pi Gros després de la posada en marxa del Projecte Raspall de pilota valenciana desenvolupat durant el passat curs lectiu en el Trinquet Municipal, projecte que està previst es reprenga a partir del pròxim octubre.

  La millora del procés de socialització i el foment d'actituts de responsabilitat són alguns dels objectius que es persegueixen amb aquesta iniciativa.

  L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que “els participants han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà els serveis que oferim en les platges. Considerem que aquest projecte social ha sigut molt positiu per a ells, doncs és una manera d'acostar-los a l'àmbit laboral i d'ajudar a la seua integració en la societat.”

   

  Pujar