13 d’agost de 2020 13/8/20

El Pleno de Xilxes dona suport a les explotacions agroforestals afectades per la pandèmia del Covid-19

El Pleno de Xilxes dona suport a les explotacions agroforestals afectades per la pandèmia del Covid-19 - (foto 1)
  • També ha aprovat l'aplicació del superàvit a despeses en serveis socials derivats de la crisi sanitària

El pleno de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat una proposta de suport a les explotacions agroforestals d'animals afectades per la crisi derivada del coronavirus i ha instat a la Generalitat Valenciana a posar en marxa un pla específic d'ajudes a aquest sector, amb la finalitat que les explotacions puguen fer front a la falta d'ingressos.

La sessió també ha donat llum verda a la realització de les obres per a la substitució de la canonada d'impulsió de la platja de Xilxes a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals i la renovació del proveïment d'aigua potable entre el poblat marítim i el nucli urbà.

Un altre dels punts destacats ha sigut la ratificació de la modificació de crèdit amb l'objectiu de dedicar una quantitat de més de 27.000 € de superàvit a finançar despeses en serveis socials per efecte de la crisi sanitària.

L'aprovació de les baixes presentades pel Servei Provincial de Gestió Tributària i Recaptació de la Diputació de Castelló durant el primer trimestre del 2020, també ha ocupat part de la sessió.

"Volem mostrar el nostre suport cap al sector de les explotacions agroforestals d'animals, per a ells la pandèmia del coronavirus s'està desenvolupant en un dels pitjors moments amb la paralització de la temporada de festejos i altres activitats i precisen d'ajudes per a continuar alimentant als animals", ha destacat José Martínez, alcalde de la localitat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar