elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La platja del Cirerer acollirà la V Travessia Platges de Xilxes aquest cap de setmana

La platja del Cirerer acollirà la V Travessia Platges de Xilxes aquest cap de setmana
  MÉS FOTOS
  La platja del Cirerer acollirà la V Travessia Platges de Xilxes aquest cap de setmana - (foto 2)

  La Platja del Cirerer es convertirà en l'escenari de la V Travessia Platges de Xilxes diumenge que ve 22 de juliol, una prova organitzada pel Club de Natació La Vall i l'Ajuntament de Xilxes que reunirà a més de 300 nadadors en les seves dues modalitats.

  A les 9:30 hores començarà la prova infantil, mentre que la competició per al públic adult s'ha programat a les 10 hores amb sortida des de la Platja del Cirerer en direcció a la passarel·la per recórrer 2.000 metres, de manera que els participants podran recollir els xips i capells a les 8:30 hores.

  L'Ajuntament ha previst l'aparcament de la Platja del Cirerer per a l'organització, col·laboradors i participants de la prova. Així mateix, els esportistes també disposaran d'un avituallament format per entrepans, beguda i fruita.

  Aquest esdeveniment esportiu és puntuable per al XX Circuit d'Aigües Obertes de la Comunitat Valenciana i el II Trofeu d'aigües obertes de la Diputació de Castelló, i forma part de l'extensa llista de competicions esportives organitzades a Xilxes anualment amb l'objectiu de dinamitzar l'economia local, atreure visitants al municipi i promoure hàbits saludables.

  Pujar