elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La passarel·la de la platja de Xilxes: quart estiu tancada al públic

La passarel·la de la platja de Xilxes: quart estiu tancada al públic
  • El PP lamenta que l'alcalde obligue el poble a pagar la reparació

  • “La infraestructura porta tancada quatre anys pels danys estructurals que suposen un perill per a la població. Xilxes no mereix aquest càstig”, lamenta Fernando Giménez

L'alcalde de Xilxes, el socialista José Martínez, ha sigut incapaç d'obtindre per a la localitat la inversió que repare el pantalà de la platja i que el seu homòleg a Sagunt, Darío Moreno, sí ha aconseguit per a la veïna localitat de València. “És una vergonya i un càstig immerescut per a Xilxes que haja de ser el poble el que assumisca aquesta despesa. Els veïns no haurien de pagar de la seua butxaca aquesta despesa que correspon a l'Estat”.

Així ho ha manifestat Fernando Giménez, regidor del PP a Xilxes, qui ha denunciat que després de 4 anys de tancament del pantalà, “la infraestructura que era ja un perill fa anys, ho siga hui encara més i mostre una imatge injusta de la nostra localitat perquè l'alcalde no defensa els interessos del poble”.

Passarel·la tancada
Passarel·la tancada

En efecte, el PP lamenta que l'alcalde de Xilxes s'haja dedicat a servir al seu partit abans que a protegir els drets dels ciutadans. “A Sagunt, on el pantalà existent havia registrat danys en la seua estructura que no garantien la seguretat d'usos, el municipi ha aconseguit una inversió de 5 milions d'euros per a derrocar l'antic pantalà i reconstruir un tram sobre la mar”. Per contra, “la feblesa de l'alcalde de Xilxes i la seua falta de convicció a l'hora de defensar al poble, ens ha negat no sols la injecció econòmica sinó, cosa que és més greu, ens obliga a finançar de les nostres butxaques la reparació de la infraestructura. I el que resulta més sagnant, ha demanat la concessió de la infraestructura per a poder actuar i hui, el seu partit, segueix sense respondre-li en una clara mostra d'indiferència”.

 Des del PP, “continuarem reivindicant el compromís que l'alcalde hauria de tindre amb el seu poble. Exigim que els veïns no posen de la seua butxaca un sol euro per a reparar aquesta infraestructura, perquè la competència és del Govern d'Espanya, en mans del PSOE. I reclamem, com Sagunt, el mateix tracte, perquè Xilxes porta anys reclamant una millora a la qual el PSOE, amb la complicitat de l'alcalde, ha decidit donar l'esquena”.

Pujar