22 d’octubre de 2020 22/10/20

La parròquia de Xilxes transforma l'ofrena floral al Crist de la Jonquera en una ofrena solidària

La parròquia de Xilxes transforma l'ofrena floral al Crist de la Jonquera en una ofrena solidària - (foto 1)
  • La jornada solidària es realitzarà el dissabte 19 de setembre durant tot el dia i s'arreplegaran aliments no peribles, productes de neteja i higiene

MÉS FOTOS
La parròquia de Xilxes transforma l'ofrena floral al Crist de la Jonquera en una ofrena solidària - (foto 2)
La parròquia de Xilxes transforma l'ofrena floral al Crist de la Jonquera en una ofrena solidària - (foto 3)
La parròquia de Xilxes transforma l'ofrena floral al Crist de la Jonquera en una ofrena solidària - (foto 4)

Amb la crisi sanitària actual com a conseqüència de la pandèmia del covid, les entitats socials han vist com cada vegada són més les persones necessitades que acudeixen en ajuda d'aliments. També les parròquies han detectat aquest increment de famílies que busquen empar.

En aquest sentit, des de la parròquia de la Mare de Déu de l'Assumpció de Xilxes han organitzat una ofrena solidària a benefici de Càritas. Després de la decisió de l'ajuntament de suspendre l'ofrena que cada any s'organitza dins de les festes en honor al Crist de la Junquera durant el mes de setembre, la parròquia va decidir transformar l'ofrena floral per una ofrena solidària.

L'ofrena solidària tindrà lloc el dissabte 19 de setembre a l'església parroquial en horari d'11 a 14 hores i de 16 a 19 hores perquè qualsevol associació de Xilxes, penyes o particulars puguen fer la seua donació.

El rector, Antonio Sanfélix, ha explicat que “des de Càritas parroquial assistim a més famílies que des de la pandèmia s'han quedat sense treball o ho estan passant mal i vénen a nosaltres a la recerca d'ajuda”. De fet, segons el sacerdot “pràcticament hem duplicat la quantitat de gent que assistim en Càritas parroquial. Estem parlant d'aproximadament 50 famílies”. Per això, “la fe i l'amor al Crist de la Junquera es transforma a estar més prop de la gent que està patint més en aquests moments”, ha continuat.

Pujar