elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La música protagonitza la jornada festiva a Xilxes

  • El concert de bandes sonores de la Unió Musical Santa Cecilia i la Nit d’Albaes i Cant d’Estil han reunit un nombrós públic

Xilxes continua vivint les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera atorgant protagonisme a la música de banda i al folklore popular en aquesta quarta jornada festiva.

El concert de la Unió Musical Santa Cecilia ha congregat a un nombrós públic en la plaça Joan Pau II, que ha acudit amb la curiositat de disfrutar de l'espectacle ‘Una nit de cinema amb la UMSCX’. En concret, la formació ha seleccionat per a aquesta ocasió peces musicals de bandes sonores de pel·lícules com Harry Potter, El Señor de los Anillos o Jurassic Park, entre altres.

La programació també ha reservat un espai per al folklore popular, de manera que després del concert els veïns i veïnes s'han reunit en la plaça Espanya amb motiu de la tradicional Nit d’Albaes i Cant d’Estil a càrrec de la Rondalla Mundial.

Els bous i el ‘tardeo’ seran els al·licients de la jornada del dimarts 17 de setembre. De fet, a les 18:30 hores es soltarà un bou cerril de la ramaderia Herederos del Exmo. Señor Conde de Maza patrocinat per la Penya ‘Aficionades al Bou’ i seguidament començarà el ‘tardeo’ en la plaça Jardí a càrrec de la Confraria dels Dolors.

Pujar