24 de setembre de 2020 24/9/20

L'Oficina de Turisme de Xilxes rep més de 3.500 persones en els últims mesos

L'Oficina de Turisme de Xilxes rep més de 3.500 persones en els últims mesos - (foto 1)

  L'Oficina de Turisme de Xilxes ha rebut un total de 3.559 persones en la temporada turística compresa entre abril i setembre, de les quals un 95% són de procedència nacional.

  Les dades d'aquest balanç mostren que els turistes valencians i madrilenys són els més nombrosos en el municipi superant la xifra dels 2.300, seguits pels visitants d'Aragó, País Basc, Navarra, Castella La Manxa, Castella Lleó i Aragó.

  Respecte a les procedències dels turistes estrangers, destaca l'afluència de visitants francesos, mentre que aquest punt d'informació turística també ha rebut a persones del Regne Unit, Alemanya, Itàlia o Polònia, entre altres països.

  Les consultes sobre el municipi han copat gran part de les peticions realitzades, entre les quals han destacat les de temàtica relacionada amb activitats esportives, festes i cultura.

  La qualitat de les platges de Xilxes, que aquest any han conservat les 2 Banderes Blaves, la distinció 'Platja inclusiva: sol i mar per a tots' i han sumat el reconeixement 'Sender Blau', és un dels principals atractius turístics del municipi, que es complementa amb un ampli ventall de serveis.

  A més, la presència en fires de turisme com FITUR, Navartur Navarra, Sevatur Sant Sebastià, B-Travel Barcelona o Aratur Saragossa baix la marca 'Castelló Sud' és una altra de les accions orientades a la captació i fidelització del visitant nacional.

  Aquest balanç està marcat per l'obertura de la nova Oficina de Turisme, que enguany s'ha situat en les instal·lacions de la piscina municipal, actuació que suposa un estalvi de més d'11.000 € anuals.

  Pujar