24 de novembre de 2020 24/11/20

L'Escola de Nadal de Xilxes finalitza amb resultats positius

L'Escola de Nadal de Xilxes finalitza amb resultats positius - (foto 1)
  • Aquest servei gratuït ha reunit a 67 xiquets i xiquetes de la població

L'Ajuntament de Xilxes ha fet un balanç molt positiu de l'Escola de Nadal, que ha reunit a 67 xiquets i xiquetes de la població i que ha finalitzat després de 9 dies d'activitat

Aquest servei gratuït, impulsat per la Regidoria d'Educació, ha combinat les activitats educatives amb altres més lúdiques en les quals s'han treballat valors com la tolerància. Un esmorzar de convivència ha posat el punt final a dues setmanes d'escola en les quals s'ha combinat la realització de deures amb jocs i pel·lícules.

La conciliació de la vida laboral i familiar és el principal objectiu d'aquest servei, que també es va oferir en el període vacacional d'estiu.

El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha manifestat que "el bon acolliment del servei demostra que hem de seguir oferint possibilitats que faciliten la conciliació, i que promoguen una educació a l'abast de tota la ciutadania".

José Martínez, alcalde de Xilxes, ha assenyalat que "estem molt satisfets amb els resultats, tant de l'Escola de Nadal com del Campus Esportiu, ja que les dos iniciatives han tingut una gran acceptació i participació, i han beneficiat a un centenar de xiquets i xiquetes del municipi en aquestes dates".

Pujar